Juniorsider med alt der er værd at vide om KLF's juniorer

Juniorgruppens aktiviteter finder du på KALENDER siden sammen med foreningens øvrige arrangementer og på juniorernes egen lukkede Facebook gruppe.

Facebook gruppen opdateres og redigeres af juniorerne selv, hvorfor bestyrelsen fralægger sig ethvert ansvaret for indholdet.

KLF har en velfungerende og aktiv juniorafdeling, som ud over fiskeaktiviteter året rundt ved kyst, sø, moser og å, mødes hver anden onsdag i Revhuset til lærerige aktiviteter.

Har du lyst til at være med så kik ind til os eller kontakt Juniorlederen Rico Lie Mail: rclie@mail.dk

Medlemsfordele for juniorer af Korsør Lystfiskerforening 

Et medlemskab i KLF koster kr. 250,- for juniorer (0-17 år) eller ungseniorer til kr. 500,- for unge mellem 18-25 år, hvilket inkluderer medlemskab i Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF). Som medlem af DSF får man bladet Sportsfiskeren, og desuden har man en del rabatordninger på fiskevand, overnatning og transport. 

I KLF har vi en juniorafdeling hvor omkring halvdelen er aktive og deltager i vores juniorarrangementer. Året rundt har vi junioraftner om onsdagen, skoleferier undtaget. Se mere på facebooksiden: Korsørlystfiskerforening ”Junior siden”. I vinterhalvåret bliver der produceret grej og lært lidt teori omkring lystfiskeri. I sommerhalvåret bliver der arrangeret en lang række fisketure på weekenddage, der er målrettet juniorerne, og onsdagsaftenerne foregår som regel med fiskestang i hånd på Halsskov Rev, hvor vi jo har vores klubhus eller nærmeste omegn.

Vores juniorer er selvfølgelig også velkomne til at deltage i alle øvrige ture, og får mange gange utroligt meget ud af, at komme ud med en flok seniorer, der aldrig er bange for at give nogle tips fra sig, hjælpe til med at binde de rigtige knuder, og i det hele taget sætte grejet rigtig sammen. 

Når vores juniorer bliver 18 år, har de også mulighed for mod ekstrabetaling at benytte vores båd, der ligger i Korsør Marina, og kan tage alene ud til en af de fiskezoner vi har i Tude Å. Inden da skal de være ifølge med et medlem over 18 år.

Yderligere information kontakt Rico Lie på tlf. 20 10 37 26 eller mail: rclie@mail.dk