Sådan bruger du kalenderen.

Jeg har valgt at vise kalenderen i "Agenda" da dette giver en hurtig oversigt. I Agenda ser du en samler liste over alle aktiviteter. Her kan du så venstreklikke på en aktivitet og få hele teksten frem. 

Du kan også vælge vælge at få vist uge- eller månedskalender. Der kan du også venstre klikke på en aktivitet og læse mere om arrangementet. Hvis der er skrevet meget tekst ved en aktivitet, kan det være nødvendigt at skifte til Agenda i kalenderoversigten for at se hele teksten. Alt kan udskrives. 

Din egen Aktivitetskalender

Bruger du selv en Google Kalender kan arrangementerne overføres til din egen kalende, ved at åbne arrangementet og klikke på "kopier til min kalender". Her skal du dog vær opmærksom på, at du ikke får evt. nye opdateringer med hvis der bliver opdateret i et arrangement efter du har kopieret arrangementet til din egen kalender. 

Du kan også vælge at overføre Aktivitetskalenderen til din egen Google kalender ved at klikke på +Google Kalender nederst i højre side af kalenderen. Så vil du altid være opdateret.