Her på siden kan du se lidt mere om de aktiviteter der foregår i Interessegrupperne.

Interessegrupperne er ikke lukkede grupper, men tvært imod grupper der med åbne arme tager imod nye medlemmer i deres kreds.

Tirsdagsfiskerne er for alle der har tid og lyst til lidt socialt samfiskeri tirsdage.

Vi fisker det meste af året,dog ikke i højsommeren. hver eller hver anden tirsdag, alt efter hvad der er stemning for blandt deltagerne. Hvor vi skal fiske og hvad tid vi mødes, aftales via mail fra koordinatoren.

Fiskeriet vil for det meste foregå i Korsør og omegn. Hvorfor der ikke er tilmelding til disse ture. Der vil være enkelte ture længere væk, her vil der være tilmelding pga. samkørsel. Referater og billeder fra nogle af turene kan du se på siden Turreferater.

Har du lyst til at fiske med eller høre mere om tirsdagsfiskerne, er du velkommen til at kontakte koordinatoren Niels Kring på 20 66 22 05 eller mail. nielskring2@gmail.com

Havfiskerne 

Havfiskeriet er for dem som gerne vil ud på bølgen den blå i hyggeligt og kammeratligt samvær, for at prøve kræfter med dybets mange forskellige arter af fisk.

Vi deltager sædvanen tro i Regionsmesterskabet med ét hold. Hvis vi ender med at kvalificerer os til Danmarksmesterskabet deltager vi skam også der.

Samtidig har vi et par fælles ture med vores venskabsforeninger, der blandt andet består af en Sildetur til Øresund og Bymatchen i fladfiskeri, som bliver afholdt på Storebælt.

Muligheden for de helt store fisk er der selvfølgelig også.

Engang imellem bliver der arrangeret ture til Nordsøen, der dog for det meste udgør 2-dags ture.

Ture til Norge er også en mulighed for de lidt mere hardcoreJ

Kontakt Bent Olsen på 28 88 8530 eller mail: robeme@ka-net.dk

"Den Gule Snor" Karup å fiskerne

En gruppe KLF medlemmer med hang til å fiskeri i Karup å. Gruppen er IKKE en lukket gruppe, så alle klubmedlemmer kan melde sig til turene efter princippet"Først til møllen".

Der overnattes i en hytte med plads til 8 personer. Du finder turene til Karup å i aktivitets kalenderen blandt de øvrige aktiviteter. Referater og billeder fra nogle af turene kan du se på siden Turreferater.

Vil du vide mere om gruppen, er du velkommen til at kontakte  Korsør Lystfiskforenings Kasserer Jesper Thykjær Andersener, som du finder på siden her under bestyrelsen.