Seneste nyt fra foreningen

Arrangementer og ændringer i disse vil kun fremgå af kalenderen, som løbende bliver opdateret. 

Ændring af grupperne for Storfangernåle fra 2020

I forbindelse med årets uddeling af Storfangernålene oplyste Flemming, at bestyrelsen på grund af besparelse og da foreningen er ved at løbe tør for Storfangernåle, har besluttet at fra 2020 bliver Fersk- og Saltvands grupperne slået sammen til en gruppe.

Ordinær generalforsamling i Korsør Lystfiskerforening

Ordinær generalforsamling afholdes i Revhuset

 lørdag den 2. februar 2019 kl. 14.oo

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Tilføjet d. 24/1 2019:

Bestyrelsen har ikke modtaget forslag til behandling på generalforsamlingen inden fristens udløb.

SPISNING EFTER GENERALFORSAMLINGEN kl. 17.30:

Gullasch m/hvide kartofler fra restaurant MADAM BAGGER, dette sammen med øl/Vand og kaffe m/småkager kr. 100 pr. kuvert TILMELDING SENEST 29.1.2019 kl. 12.oo til Flemming - dortheogflemming@hotmail.com eller tlf. 40 53 61 14

Januar 2019

Efterlysning 2019 01 13

Er der en af vores medlemmer, der har forbindelse med -kender et sted - i nærheden af Korsør, hvor vi kan få Makrellen inden for i en lade eller lignende for vinteren. Så må du gerne kontakte mig snarest på mail. Kampmanns@mail.dk, da vi tager båden op for vinterperioden nu. Helst skal det være et sted, hvor vi samtidig kan komme og foretage lidt vedligeholdelse på båden medens den står inden for.

Jan Kampmann

Makrellen oppe for vinterpereioden.

Bådudvalget har besluttet, at Makrellen bliver taget op her i vinterperioden fra 15. januar til ca. medio marts alt efter hvordan vinteren falder forløber.

Å premiere d. 16/1

Så er zone 1, 2 og 6 klar til premieren d. 16. januat. Men husk at det kun er disse 3 zoner, der bliver frigivet d.16 januar. De øvrige zoner 3, 4 og zone mundingen (mundingen kun åben om tirsdagen) åbnes først d. 1. februar. Der bliver i år ikke trukket lod om fordeling af fiskeriet på premierdagen.

Hvis i observere noget oppe i å stykkerne, som er forkerte, bede I omgående kontakte Mogens Chr. Larsen på mobil: 20 10 55 35