Seneste nyt fra foreningen

Referater fra arrangementer finder du på siden Turreferater
 

Arrangementer og ændringer i disse vil kun fremgå af kalenderen, som løbende bliver opdateret. 

April 2019

Makrellen d. 22/4

Makrellen er pt. spærret i booking kalenderen da der er fejl på gearskiftet. Jeg skriver her på siden når vi har fået udbedret fejlen.

JK

Storebæltsmappen er revideret 22/4

En revideret udgave af Storebæltsmappen er nu på hjemmesiden Her

Makrellen kommer i vandet fredag d. 5 april om formiddagen - altså i morgen.

Der er dog ikke blevet monteret nye stangholdere i agterstavnen - de er stadig i restordre i Marinebutikken - men de har nu lovet mig dem i løbet af næste uge. Så snart jeg kan få dem bliver de monteret. Ellers er alt på plads, så Makrellen kan bookes fra lørdag. Søndag lover de jo fremragende sejlvejr - sol, 16 grader og 2 m/sek fra NØ.

Hilsen Gert

Mundingen

Fiskeriet i Zone Mundingen er forlænget til og med tirsdag d. 16. april.SÅFREMT DER IKKE ER UDSAT FISK. - Der soppes straks der udsættes fisk.

Marts 2019

Søndag 24-03-2019. Havtur med M/S ARRESØ fra Helsingør.

Efter som turen med Fortuna blev aflyst, er der lavet en tur fra Helsingør med Arresø. Der var ønske om at lave en anden tur, men Fortuna havde sidste tur søndag den 10. marts, har derfor lavet en tur med Arresø i stedet.

Det bliver en tur efter Torsk, som jeg håber der er mange af til den tid, men tag gerne børsteorme med, som alternativ kan vi fiske efter flade. Hvis det viser sig der ikke er nogen torsk.

Håber det kan friste mange af jer, så vi kan få nogle hyggelige timer, sammen med gode fiskevenner. Forhåbentlig også en masse fisk i baljerne, det vil være SKØNT. 

Afgang med M/S Arresø fra Helsingør kl. 12.00 – 17.00.

Pris. 300.00 kr.

I må meget gerne melde hurtigt tilbage.

Turleder: Bent Olsen. 28 88 85 30 mail. robeme@ka-net.dk

Februar 2019

Booking af både på Tissø

Vil du en tur på Tissø med en af de tre foreningsbåde, skal du oprettes i den nye Tissø booking kalender.

Send i god tid en mail til Kampmanns@mail.dk med oplysning om navn, mobil nummer og mailadresse.

Når jeg har oprette dig, får du oplysninger om log in samt andet relevant materiale..

Fremover vil du så selv kunne booke i kalenderen. Tissø booking kalenderen er magen til den KLF booking kalender, som du nok allerede kender.

Du kan se booking kalenderen her:

https://www.supersaas.dk/schedule/Stenholm/Tissø

JK

RENOVERING AF VORES HAVNEMEDE SALGSTRAILER 

Er der lidt håndværker i dig og vil du give en hjælpende hånd med at sætte Havnemedens salgsvogn i en lidt bedre stand, i form af lidt frisk maling og lidt små reparationer, så send lige en mail til Flemming på mail: dortheogflemming@hotmail.com.

Konstituerende bestyrelsesmøde d. 18. feb.

Bestyrelsen bød Steen Nielsen velkommen som suppleant i bestyrelsen, hvor vi glæder os over nye kræfter til bestyrelsesarbejdet. Ellers skete der kun få ændringer, da både formand og kasserer er direkte valgt af generalforsamlingen. Niels Kring har overtaget sekretærposten medens aktivitetskoordineringen og dermed kalenderen er tilbage hos Jan Kampmann. Så nu ser fordelingen af opgaverne sådan ud:

Formand: Flemming Lundberg Petersen

Kasserer: Jesper Thykjær Andersen - Medlem af DSF´s Hovedbestyrelse

Næstformand: Jan Kampmann - Webmaster (hjemmesider, kalender og booking)

Sekretær: Niels Kring Jørgensen

Juniorleder: Rico Lie

Havfiskeri: Bent Olsen

Vandpleje og UFV: ClausSønderskov

1. Suppleant: Peter Nommesen

2. Suppleant: Steen Nielsen

JK

Ændring af grupperne for Storfangernåle fra 2020

I forbindelse med årets uddeling af Storfangernålene oplyste Flemming, at bestyrelsen på grund af besparelse og da foreningen er ved at løbe tør for Storfangernåle, har besluttet at fra 2020 bliver Fersk- og Saltvands grupperne slået sammen til en gruppe.

Januar 2019

Ordinær generalforsamling i Korsør Lystfiskerforening

Ordinær generalforsamling afholdes i Revhuset

 lørdag den 2. februar 2019 kl. 14.oo

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Tilføjet d. 24/1 2019:

Bestyrelsen har ikke modtaget forslag til behandling på generalforsamlingen inden fristens udløb.

SPISNING EFTER GENERALFORSAMLINGEN kl. 17.30:

Gullasch m/hvide kartofler fra restaurant MADAM BAGGER, dette sammen med øl/Vand og kaffe m/småkager kr. 100 pr. kuvert TILMELDING SENEST 29.1.2019 kl. 12.oo til Flemming - dortheogflemming@hotmail.com eller tlf. 40 53 61 14

Efterlysning 2019 01 13

Er der en af vores medlemmer, der har forbindelse med -kender et sted - i nærheden af Korsør, hvor vi kan få Makrellen inden for i en lade eller lignende for vinteren. Så må du gerne kontakte mig snarest på mail. Kampmanns@mail.dk, da vi tager båden op for vinterperioden nu. Helst skal det være et sted, hvor vi samtidig kan komme og foretage lidt vedligeholdelse på båden medens den står inden for.

Jan Kampmann

Makrellen oppe for vinterpereioden.

Bådudvalget har besluttet, at Makrellen bliver taget op her i vinterperioden fra 15. januar til ca. medio marts alt efter hvordan vinteren falder forløber.

Å premiere d. 16/1

Så er zone 1, 2 og 6 klar til premieren d. 16. januat. Men husk at det kun er disse 3 zoner, der bliver frigivet d.16 januar. De øvrige zoner 3, 4 og zone mundingen (mundingen kun åben om tirsdagen) åbnes først d. 1. februar. Der bliver i år ikke trukket lod om fordeling af fiskeriet på premierdagen.

Hvis i observere noget oppe i å stykkerne, som er forkerte, bede I omgående kontakte Mogens Chr. Larsen på mobil: 20 10 55 35